So rich in taste


Met zorg gekweekt en geselecteerd

Onze Atlantische “Salmo Salar” kweekzalm is steeds vers en van superieure kwaliteit.  De kweekcyclus duurt 3 jaar en volgt compleet de natuurlijke levensloop van de wilde zalm ; De zalm leeft één jaar lang in zoet rivierwater en trekt daarna naar de zee waar ze nog twee jaar vertoeven.  Gedurende deze 3 jaar zien we er nauw op toe dat enkel streng gecontroleerd en gezond voer wordt gegeven dat gegarandeerd GGO-vrij is (GGO : genetisch gemodificeerd organisme)


Artisanaal gerookt in België en dat reeds meer dan 30 jaar lang !

Om de beste smaak te garanderen wordt onze zalm  nooit ingevroren. De verse zalm wordt ambachtelijk gezouten met natuurlijk zeezout en op traditionele wijze gerookt op beukenhout in onze rookovens.

SO HEALTHY

Wij denken aan uw gezondheid


Zalm is zeer rijk aan Omega 3 en Omega 6 vetzuren die een gunstig effect hebben op het cardiovasculair systeem. Bovendien is het zoutpercentage van onze drooggezouten zalm relatief laag

So eco-friendly

Zalm gekweekt met zorg voor het milieu


Voor So Sodial worden de zalmen gekweekt op basis van een gedetailleerd lastenboek dat duurzame kweekmethoden en respect voor mens, dier en milieu garandeert en dat van de kweek tot op uw bord!   


Eco verantwoord verpakken

Met zorg voor mens en natuur kiezen we enkel voor eco-vriendelijke verpakkingen. Steeds zoeken we naar  de meest duurzame verpakkingen. Zo zijn onze kartonnen verpakkingen 100 % recycleerbaar en onze folies reeds home compostable.  Samen met onze partners engageren we ons om, waar mogelijk, onze kunststofverpakkingen te verminderen en 100 % recycleerbaar of home compostable te maken zonder hun voedingsgeschiktheid noch kwaliteit te verliezen.

Ambachtelijk gerookt, handgesneden en klaar om te proeven. Ontdek ons volledige assortiment

  • Koudgerookte zalm
  • Warmgerookte zalm
  • Gepocheerde zalm “Belle vue”
  • Carpaccio van zalm
  • Gemarineerde zalm (Gravlax)
  • Gerookte zalmhapjes

Een wereld van verfijnde smaken wacht op u !

Ligt ons verfijnd gamma al bij jou in de winkelrekken?

Een topproduct voor de heerlijkste gerechten.

Ga alvast aan de slag met onze recepten om jouw gasten culinair te verwennen.